Ο Φιλαθλητικός στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών Βόλει

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα σήμερα στις 20:00 στα γραφεία της ΕΣΠΕΔΕ , η ομάδα του Φιλαθλητικού ανάδειχτηκε νικήτρια της ομάδας του ΠΑΣ Ιωαννίνων και θα συμμετέχει τη νέα χρονιά στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών Βόλει.

Η κλήρωση έγινε παρουσία των εκπροσώπων των διοικήσεων ( ο Φιλαθλητικός εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο Ι. Τέφα και το Γεν.Γραμματέα Βενετίδη Κ) καθώς επίσης και εκπροσώπους της ΕΣΠΕΔΕ και ΕΟΠΕ που ήταν υπεύθυνοι της διαδικασίας. Πάρα τις ενστάσεις που διατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικάσιας από τον εκπρόσωπο του ΠΑΣ Ιωαννίνων ,τελικά η κλήρωση πραγματοποιήθηκε με το αποτέλεσμα να ευνοεί την ομάδα της Πρέβεζας ενώ κατά την αποχώρηση της αποστολής δεν έλειψαν και οι διαμαρτυρίες οπαδών που είχαν συγκεντρωθεί έξω απο τα γραφεία της ΕΣΠΕΔΕ.

Η τεράστια αυτή επιτυχία της ομάδας ήρθε μετά από μία υπερπροσπάθεια των παικτριών , του προπονητή Παπαδόπουλου Π ,των βοηθών του  και της Διοίκησης  σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος πιάνοντας μια εξαιρετικά σταθερή απόδοση σχεδόν στο σύνολο των αγώνων, με μοναδική ήττα από τη διεκδικήτρια ομάδα του ΠΑΣ Ιωαννίνων. Αξιομνημόνευτη ήταν και η συμπαράσταση του φίλαθλου κοινού της Πρέβεζας που πίστεψε και υποστήριξε σε κάθε αγώνα τον Φιλαθλητικό.

Η συμμετοχή του Φιλαθλητικού στην Α2 Εθνική κατηγορία θεωρείται σημαντική και για την πόλη της Πρέβεζας, καθώς θα φιλοξενήσει ομάδες υψηλού επιπέδου απο διάφορα μέρη της Ελλάδας .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *