Οι εγγραφές στις ακαδημίες Bόλεϊ αρχίζουν!!

Οι σύλλογοι Α.Ο και Φιλαθλητικού ΓΣ Πρέβεζας ανακοινώνουν την έναρξη εγγραφών και επανεγγραφών αθλητών στις ακαδημίες τους από τις 15 Σεπτεμβρίου 2020. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 17:00-19:00 στις εγκαταστάσεις του Beach volley στην Κυανή Ακτή (δίπλα στο κολυμβητήριο) .Πληροφορίες για τις εγγραφές στο τηλέφωνο 6938517510

Πρωταρχικός στόχος των Ακαδημιών  είναι τα παιδιά να ευχαριστιούνται τον αθλητισμό, αλλά ταυτόχρονα να φτιάξουν χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικότητα, η ομαδικότητα. Μέσω της εξειδικευμένης αυτής προσέγγισης οι προπονητές μας στοχεύουν στην δημιουργία ενός πολυδιάστατου αθλητή και μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας.

Για τους αθλητές-τριες των τμημάτων απαραίτητες προϋποθέσεις για την παρακολούθηση των προπονήσεων είναι η συμπλήρωση του έντυπου ιατρικού ιστορικού [1] και ακολούθως να επισκεφτούν γιατρό, ο οποίος θα εκδώσει το έντυπο της ιατρικής βεβαίωσης covid-19 [2] και την οποία θα πρέπει ο αθλητής να έχει πάντα μαζί του στις προπονήσεις ή να την παραδώσει στον υπέυθυνο προπονητή του αντίστοιχου τμήματος. Σχετικές οδηγίες θα δοθούν με την εγγραφή.

Η εγγραφή ολοκληρώνεται με την κατάθεση των συμπληρωμένων εντύπων και την πληρωμή της εγγραφής και συνδρομής του 1ου μήνα.

[1] Το έντυπο του ιατρικού ιστορικού μπορείτε να το βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση:

https://gga.gov.gr/images/entypo_proagonistikou.docx

[2] Το έντυπο της ιατρικής βεβαίωσης μπορείτε να το βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση:

https://gga.gov.gr/images/ΙΑΤΡΙΚΗ_ΒΕΒΑΙΩΣΗ_v5.pdf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *