Ευχαριστήρια Επιστολή Φιλαθλητικού ΓΣ Πρέβεζας

 

Αξιότιμοι Κυρίες,-οι

Με την έναρξη της αγωνιστικής δράσης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Πετοσφαίρισης Γυναικών ,το Δ.Σ  του Φιλαθλητικού Γ.Σ Πρέβεζας αισθάνεται  την υποχρέωση  να  ευχαριστήσει  δημόσια  το Δήμο Πρέβεζας  και τους χορηγούς της ομάδας για την αμέριστη συμπαράσταση και υλική βοήθεια που παρείχαν έτσι ώστε ο σύλλογός μας να εμφανιστεί έτοιμος στην πετυχημένη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η παρουσία του συλλόγου σε αυτή την κατηγορία εγκαινιάζει  την αρχή μιας καλύτερης και στενότερης συνεργασίας με τον Δήμο να στέκεται πλέον συμπαραστάτης και αρωγός στην προσπάθεια μας επιδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά και να βρίσκει λύσεις όχι μόνο σε μικρά και καθημερινά προβλήματα αλλά και αυτά που ταλαιπωρούσαν για χρόνια τα αθλητικά σωματεία  (ολική αντικατάσταση  φωτισμού  αγωνιστικού χώρου   ΔΑΚ Πρέβεζας).

Επιπλέον , η βοήθεια των χορηγών μας δεν είναι απλά σημαντική αλλά απαραίτητη για τη λειτουργία του συλλόγου ειδικά μετά την σημερινή κατάσταση που διαμορφώνεται εξαιτίας της πανδημίας που δυστυχώς μηδενίζει τα έσοδα μας. Τέτοιες ενέργειες ανεβάζουν σε υψηλά επίπεδα το φίλαθλο πνεύμα και το πνεύμα αλληλεγγύης και είναι  ακράδαντη απόδειξη στήριξης όχι μόνο του αθλήματος που εκπροσωπούμε αλλά και όλου του  τοπικού αθλητισμού.

Δράττοντας της ευκαιρίας αυτής , θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η κάθε χορηγία ,μας δίνει δύναμη και μας βοηθάει να συνεχίσουμε με περισσότερες δυνάμεις την  προσπάθεια για την αναγνώρισή  του συλλόγου μας στο χώρο της ελληνικής πετοσφαίρισης  αλλά και γενικότερα  του αθλητισμού στην πόλη μας.

Είμαστε πια πεπεισμένοι ότι  αυτό το τρίπτυχο συνεργασίας έχει μόνο ένα δρόμο να ακολουθήσει, αυτόν της ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ και της ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΣ.

 

Με εκτίμηση ,

Το Δ.Σ  Φιλαθλητικού Πρέβεζας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *