Επιστρέφει δυναμικά, μετά τον τραυματισμό της, η Ιωάννα Σιούλα

“Θα τα δώσω όλα εντός γηπέδου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα… δεν θα τους απογοητεύσω”

Στον Φιλαθλητικό, την ομάδα που έκανε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ, επιστρέφει, μετά τον τραυματισμό της η 25χρονης Ιωάννα Σιούλα (θέση ακραίος).

Ξεκίνησε βόλεϊ σε πολύ μικρή ηλικία, μιας και ο πατέρας της, όντας και ο ίδιος προπονητής, την μύησε στο άθλημα από τις πρώτες κιόλας τάξεις του δημοτικού.

Στην ομάδα του Φιλαθλητικού αγωνίστηκε από το 2008 έως και το 2016 με τη μεγάλη επιτυχία να σημειώνεται το 2014-2015, όταν η ομάδα συμμετείχε στην Α2 κατηγορία γυναικών!

Στη συνέχεια, μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη για σπουδές και τα δύο πρώτα χρόνια τα συνδύαζε με αλλεπάλληλα ταξίδια στην Πρέβεζα, σε μια προσπάθεια να παραμείνει στην αρχική της ομάδα.

Ωστόσο αποφασίζει και παίρνει μεταγραφή στον Περσέα στη Θεσσαλονίκη, όπου αγωνίζεται για δύο χρόνια έως το 2018, με μεγάλες επιτυχίες για την τότε νεοσύστατη ομάδα, ενώ το 2018-2019 αγωνίστηκε στο Πειραματικό στην Β΄ εθνική κατηγορία.

Όπως η ίδια λέει χαρακτηριστικά στο PREVEZANEWS, «το τέλος των σπουδών μου δε θα μπορούσε να συνδυαστεί καλύτερα παρά με την επιστροφή μου στην ομάδα που ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα».

Έτσι, το 2019- 2020 και ενώ έπαιζε στην ομάδα του Φιλαθλητικού στην Α2 κατηγορία γυναικών, ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο την ώρα της προπόνησης (ρήξη χιαστών και μηνίσκου) αλλάζει όλα τα σχέδια της Ιωάννας.

«Έχοντας την πλήρη στήριξη των αγαπημένων μου ανθρώπων, αλλά και όλης της διοίκησης κατάφερα να σταθώ και πάλι στα πόδια μου και να βρίσκομαι τώρα εδώ με την επιθυμία να τα δώσω όλα εντός γηπέδου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, φυσικά με την ίδια ομαδάρα!» λέει η Ιωάννα και προσθέτει «θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον προπονητή μου ,Πέτρο Παπαδόπουλο, την πρόεδρο Ιφιγένεια Τέφα, μα και όλο το προπονητικό team και διοίκηση για την τυφλή εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και το αγνό τους ενδιαφέρον. Δεν θα τους απογοητεύσω»!

Η Ιωάννα παράλληλα, ασχολείται εντατικά με το beach volley (Club beach volley Πρέβεζας Ερμής), ως αθλήτρια αλλά και προπονήτρια σε ακαδημίες, σημειώνοντας πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο, με αποκορύφωμα την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Κ22 το 2014.

ΠΗΓΗ:PREVEZANEWS.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *