Ανακοίνωση Δ.Σ συλλόγων Α.Ο & Φιλαθλητικού Γ.Σ Πρέβεζας

Αγαπητοί  γονείς και κηδεμόνες ,

Με προσήλωση στην αθλητική άμιλλα, στην ανάπτυξη δεσμών μεταξύ των παιδιών και με πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, θα συμβάλλουμε όλοι μαζί: Διοίκηση, Προπονητές, Γονείς και Αθλητές, στις υψηλές απαιτήσεις του αθλήματος του βόλεϊ ..

Οι σύλλογοι των ΑΟ και Φιλαθλητικού ΓΣ Πρέβεζας  διατηρούν τμήματα όλων των κατηγοριών , με έμφαση στα Τμήματα Υποδομών (Ακαδημίες), για την καλλιέργεια του αθλήματος και την αγωνιστική καταξίωση στον χώρο της Ελληνικής Πετοσφαίρισης.

Η διοίκηση και οι άνθρωποι που πλαισιώνουν τόσο τις αγωνιστικές ομάδες, όσο και τα Τμήματα Υποδομών,είναι  όλοι τους λάτρεις του βόλεϊ, προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες για το καλό των παιδιών  γνωρίζοντας ότι τίποτα δε χαρίζεται αλλά όλα μπορούν να γίνουν, με μοναδικό όπλο την θέληση και τη συλλογική προσπάθεια και  πιστεύοντας στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και του ευαγωνίζεσθαι , επιδιώκοντας:

Την ένταξη και διατήρηση των παιδιών στον αθλητισμό
Την ανάπτυξη και διατήρηση της κοινωνικής συνοχής
Τη γόνιμη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου
Την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής
Τη συμμετοχή όλων στα κοινά δρώμενα, κοινωνικά και αθλητικά τα οποία αποτελούν και τους βασικούς στόχους και όραμα του Συλλόγου.

Τα Τμήματα Υποδομών Βόλεϊ Αγοριών και Κοριτσιών λειτουργούν από τον Σεπτέμβριο έως και τον Ιούνιο  και η μηνιαία συνδρομή με απόφαση του Δ.Σ. καθορίστηκε στο ποσό των είκοσι (20) ευρώ ανά μήνα, ενώ στην περίπτωση που υπάρχουν δυο (2) αδέρφια-αθλητές η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα δεκαπέντε (15) ευρώ ανά αθλητή. Το Δ.Σ αποφάσισε από φέτος  η καταβολή της συνδρομής να γίνεται σε τριμηνιαία βάση ,κάτι που θα συνδράμει στην εύρωστη  και αδιάκοπη λειτουργιά των συλλόγων.( 1ο τρίμηνο Οκτ – Δεκ, 2ο τρίμηνο Ιαν – Μαρ και 3ο τρίμηνο Απρ – Ιουν) . Επίσης από φέτος , προσφέρεται η ετήσια συνδρομή για έναν αθλητή στην τιμή των 150 (αντί των 180 )ευρώ και η εξάμηνη στην τιμή των 100 (αντί των 120 )ευρώ ενώ για 2 αδέρφια-αθλητές η ετησία συνδρομή στην τιμή των  220 ( αντί των 270) ευρώ και εξάμηνη στην τιμή των 150 (αντί των 180)ευρώ.

Επίσης, αποφασίστηκε να μην εισπράττεται εγγραφή και αντ ‘ αυτής κάθε γονέας θα συμβάλει με κάποιο ποσό , που θα του κοινοποιείται εκ των προτέρων, σε περίπτωση συμμετοχής του παιδιού του σε αθλητικές εκδηλώσεις που απαιτούν μετακίνηση όπως τουρνουά, αναπτυξιακά πρωταθλήματα κλπ.

Στο αυτό το σημείο θέλουμε να απευθύνουμε και την παράκληση μας, όπως η τριμηνιαία οικονομική ενίσχυση – συνδρομή, στο μέτρο του δυνατού, να εξοφλείται το πρώτο δεκαήμερο κάθε τριμήνου, έτσι ώστε να μας δίνεται η δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε στις υποχρεώσεις του Συλλόγου.

Επιπλέον ,είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η Πολιτεία εδώ και χρόνια , δυστυχώς , δε χρηματοδοτεί  τους συλλόγους του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ως εκ τούτου οι μόνοι αρωγοί σε αυτή τη προσπάθεια είστε ΕΣΕΙΣ. Η στήριξή σας λοιπόν κρίνεται όχι μόνο αναγκαία αλλά και επιβεβλημένη.

Αισθανόμαστε σίγουροι ότι παρά τη συνεχιζόμενη δύσκολη οικονομικά περίοδο για τη χώρα μας , με ευαισθησία στο κοινωνικο-αθλητικό πλαίσιο των Υποδομών , τα παιδιά μας   και εμείς ( με την δική σας στήριξη), θα ενδυναμώσουμε τα ιδανικά της ευγενούς αθλητικής άμιλλας και θα αποτελέσουμε τον φάρο για ένα πιο φωτεινό και αισιόδοξο αύριο.

Τέλος, στόχος μας για τη νέα χρονιά, μετά και τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στην ομάδα των προπονητών, είναι η βελτίωση του επιπέδου των αθλητών και των αθλητριών μας και η συμμετοχή των ομάδων μας με επιτυχία σε όσες περισσότερες διοργανώσεις είναι δυνατόν.

Η Διοίκηση καθώς και οι άνθρωποι που πλαισιώνουν τα Τμήματα Υποδομών θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, έχοντας  πίστη και ελπίδα ότι η φετινή χρονιά θα να είναι εξίσου ικανοποιητική με την περσινή.

Με φιλικούς χαιρετισμούς το Διοικητικό Συμβούλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *